Mobiele telefonie

Zonder goede bereikbaarheid en communicatie is goed zakendoen onmogelijk, daarom is het van groot belang dat u 100% bereikbaar bent. Des te belangrijker dat uw mobiele abonnementen passen bij uw organisatie. Met een ruime keuze aan mobiele abonnementen van verschillende providers verzekeren wij de mobiele bereikbaarheid van u en uw medewerkers.

KPN Zakelijk Mobiel

Met KPN Zakelijk Mobiel doen u en uw werknemers onbezorgd zaken met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van KPN gewend bent. U deelt uw tegoeden (minuten en data) met uw collega’s en maakt in de hele EU gebruik van het supersnelle 4G netwerk van KPN. Als KPN Excellence Partner zijn wij volledig gecertificeerd om alle producten en diensten van KPN te verkopen, installeren en configureren.

Lees meer…

 

Telfort Zakelijk OpMaat

Met Telfort Zakelijk OpMaat is uw mobiele telefonie volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U deelt onderling uw belminuten en heeft te allen tijde inzage in uw verbruik en kosten.

En natuurlijk belt u via het kwaliteitsnetwerk van KPN.

Lees meer…

Mobiel van Yes Telecom

Altijd een passende mobiele oplossing! Onbeperkt bellen in Nederland en de EU? Tegen een vast maandbedrag? Dan is Yes Business Unlimited het abonnement voor u. Of wilt u onderling tegoeden van medewerkers delen? Dat kan met Yes GroepsBundels. Wat uw behoeften ook zijn, Yes Telecom de zakelijke telefonieoplossing.

Lees meer…